- اصول برنامه نویسی
- 1401-04-01
- 3028
- 2
متد POST برای ساختن یک منبع جدید در مجموعه مورد استفاده قرار میگیرد. به بیان سادهتر ایجاد یک رکورد جدید توسط این متد انجام میشود.
مزایا و معایب استفاده از متد POST عبارتند از:
این متد برای خواندن اطلاعات یک منبع ( نه تغییر آنها) بکار گرفته میشود. گاهی این متد برای بازگردانی اطلاعاتی به فرمت XML یا JSON نیز کاربرد دارد.
مزایا و معایب استفاده از متد GET عبارتند از:
متد PUT برای بروزرسانی (آپدیت) یک رکورد موجود و یا ساخت یک رکورد جدید (در صورت عدم وجود) کاربرد دارد. این متد مقدار جدید رکورد را در هر درخواست جایگزین میکند. یعنی به طور مشابه متد PUT ابتدا یک رکورد را پاک میکند و سپس یک رکورد جدید را ایجاد و در مکان رکورد قبلی با مقادیر جدید جایگزین میکند. بنابراین اگر چندین فیلد در یک درخواست PUT مقداری نداشته باشند، بدیهیست که پس از آپدیت شدن مقدار null را در خود جایگزین میکنند. مثلا اگر یک کاربر دارای فیلدهای نام کاربری و ایمیل باشد و سپس متد PUT درخواستی را ارسال کند که تنها شامل فیلد نام کاربری باشد، فقط این فیلد تغییر میکند و فیلد ایمیل مقداری برابر null را دریافت خواهد کرد.
این متد روشی دیگر برای آپدیت و بروزرسانی رکوردها میباشد با این تفاوت که پس از ارسال درخواست، تنها فیلدهایی که دارای مقادیر هستند تغییر میکنند و سایر فیلدها به قوت خود باقی میمانند. مثلا فرض کنید یک رکورد با نام کاربری و ایمیل در پایگاه دادهی خود ذخیره کردهاید و حال قصد بروزرسانی آن با متد PATCH را دارید. اگر فیلد نام کاربری را پر کنید و ایمیل را خالی بگذارید و سپس درخواست را ارسال کنید، تنها مقدار فیلد نام کاربری در پایگاه داده تغییر میکند و مقدار فیلد ایمیل تغییر نخواهد کرد.
سادهترین متد پروتکل HTTP، متد DELETE میباشد که با ارسال این درخواست درکورد موردنظر برای همیشه از پایگاه داده حذف خواهد شد.
ثبت دیدگاه جدید
2 دیدگاه
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *
درود بر شما
موفق باشید.
سپاسگزار
درود
ممنون از شما.